11-07-03

Here I am, this is me!

Een blog, een dagboek op internet. Waar ben ik nu weer aan begonnen? Wat heb ik in godsnaam te vertellen aan vreemde mensen die niets anders te doen hebben dan achter hun pc te zitten? Dat ik ook zo'n nieuwsgierig mens ben die graag hoort waar anderen mee bezig zijn, of dat ik mijn eigen wel interessant genoeg vind om mijn hersenspinsels aan jan en alleman te verkondigen. Of dat ik teveel vrije tijd heb die ik niet plezant kan invullen? Daisy, doe toch gewoon, dat is al lastig genoeg!
Geef toe, iedereen vind zijn eigen gedachten wel speciaal en zou willen dat er ooit eens een mens naar luistert en dan hopelijk nog iets zinnigs op weet te antwoorden. Als zovelen dat doen waarom ik dan ook niet? Ik wil gewoon mijn zin doen, wie niet? Dus als ik een blog wil schrijven dan doe ik dat, hoeveel zever en prietpraat ik ook produceer! Wie niet wil lezen wat ik te zeggen heb heeft keuze genoeg tussen andere zaken om te doen. Wie wel wil lezen wat ik neertokkel is welkom.
Vandaag is het de eerste dag van mijn weekje verlof. (er volgt nog verlof, het is gelukkig niet alles) En ik zit hier te tokkelen op mijn pc! Ondanks het vele werk dat ligt te wachten, afwas, strijk, kuisen, enz...Maar wie houd zich daar mee bezig! Ik allezins niet, tenzij het natuurlijk echt moet. Ik word verondersteld een goede huisvrouw te zijn. Maar dat ben ik dus niet. 36, getrouwd, eigen huis, twee auto's en allebei een fulltime job. Het klassieke alledaagse gezin. Ja hallo! Schijn bedriegt wel degelijk. Ik werk dag en nacht (ben opvoedster met onregelmatige uren) dus wil ik de rest van mijn tijd indelen zoals ik het wil. En als ik de keuze heb tussen huishoudelijk werk en iets anders dan weet ik wel wat gekozen! Ben ik daarom minder dan alle vrouwen die mij verbaasd bekijken als ik zeg dat ik liever mijn afwas laat staan en mijn strijk laat liggen tot wanneer het echt nodig is? Ik denk het niet! ik hou me liever met iets anders bezig dan kuisen en wassen. En alle huisvrouwen die s'avonds te moe zijn om nog te genieten van het leven benijd ik niet. Maar ja, iedereen moet keuzes maken in het leven. En of mijn keuzes wel de juiste zijn is natuurlijk de vraag! Wat vinden jullie? Welke hardwerkende vrouw laat nog zijn afwas en strijk zijn als ze geen zin hebben? En hoe lang houden jullie dat vol zonder schuldgevoelens?
Groetjes
Daisy

12:29 Gepost door Daisy | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Leuk het eens anders te horen (of zeg ik nu best "lezen" ?) Leuk je dagboek online... Blij te lezen, dat het ook eens anders kan..
Ik heb zelf ook een dagboekje online staan..
Als je zin hebt.. kan je altijd eens een kijkje gaan nemen
http://dagboekje.skynetblogs.be
Toch leuk het verschil tussen ons beiden een keer op te volgen
ik kom in ieder geval zeker nog een keer terug naar JOUW blogje..
want vind het echt prettig een dagboek te lezen .. en zeker als die persoon er een hele andere manier van leven heeft dan ik..
Groetjes

Gepost door: viviane | 11-07-03

wat een leuke blog! superblij en ook verrast, zo een reactie op mijn blog. Dank je! Heb al eens vluchtig gekeken naar jouw creatie en die is echt prachtig. Ik heb nog veel werk! Kan nog niet zo goed weg met al die leuke extratjes maar al doende leer ik wel mij. Ik zal zeker nog regelmatig eens een bezoekje brengen aan je blogje. Groetjes

Gepost door: Daisy | 11-07-03

leuk maar wel een erg lang verhaal zeg

Gepost door: willem | 11-07-03

hier ook eens kijken kijk hier ook eens

Gepost door: willem | 11-07-03

De commentaren zijn gesloten.