14-08-03

shit, mijn blog!

bijna een maand gepasseerd en niet omgekeken naar mijn blogje. Je kan daar nu uit afleiden dat ik een zeer druk leven heb of een saai persoontje ben. Heb wel het een en ander uitgespookt de laatste dagen dus ben wel een bezige bij maar 'k ben ook ongelooflijk lui. Mijn schizofrene persoonlijkheid speelt mij weer eens parten. In 't kort dan maar wat ik onlangs heb gedaan: veel gewerkt (ja, ik weet het , je moet zot zijn om te werken met dit weer maar we hebben een zwembad op het werk dus dat valt mee), op kamp geweest naar de ardennen (ook met het werk dus betaald verlof!) en voor de rest van de tijd liggen puffen en zweten (wie niet?)
Heb onderussen ook een loge, de poes van mijn neefje is een weekje op vakantie. Dat kleine ding springt hier rond als zot en heeft mijn handen al opengekrabt maar het is wel lief, zo'n klein poesje in huis. Ik kan er uren mee spelen en naar kijken dus daarmee passeer ik ook mijn tijd.
Dus weinig tijd om te bloggen! Maar ik doe een poging en beloof af en toe eens te kijken of nog andere mensen geintresseerd zijn in mijne zever. Groetjes van mij en Poetie.

17:54 Gepost door Daisy | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.