14-08-03

Wat heeft wat te vertellen over Kos?

In oktober hebben we nog drie weekjes vakantie te goed en we willen naar de zon. De hittegolf hier zal dan wel al over zijn en we krijgen er niet genoeg van dus zoeken we het verder weg.
Wie kan ons leuke tips geven voor onze vakantie op het Griekse eiland Kos? Waar valt er iets leuks te zien of te beleven? Waar moeten we zeker naar toe? Laat maar weten.
 

17:59 Gepost door Daisy | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

kos Wij waren dit voorjaar twee weken op Kos. Twee weken schitterend weer.
Op Kos is eigenlijk niet veel te doen. Rusten, rusten en nog eens rusten.
Het stadje Kos zelf is de moeite van een daguitstap waard, ook veel oudheidkundige dingen te zien.
Aan te raden: een dag een auto huren en het eiland eens rondrijden. Het eiland heeft eigenlijk maar één grote baan, van het stadje Kos naar de andere kant van het eiland. Alle andere wegen komen hier vroeg of laat op uit. Als ge in Kos vertrekt, na een tiental kilometer (eender waar) eens rechts af slaan en doorrijden tot aan de zee. Prachtig en heerlijk rustig. En aan de andere kant van het eiland zeker doorrijden tot ge opnieuw op het strand komt. Voorbij het laatste dorp komt de dan nog nop een splitsing met wegwijzers naar twee kapellen. De rechtse is de beste weg, wordt wel wat zanderig maar het gaat nog goed. Een magnifiek strand en wondermooie zee zullen U belonen voor de moeite.
Geen bang hebben voor het verkeer, de Kos-sers rijden niet zoals Grieken.
Veel plezier!!!!

Gepost door: grijzecel | 18-08-03

hey ik ben op kos in 2002 geweest en dit jaar ga ik zeker terug!!! gran canaria is niets vergeleken met kos!!!
en kunt veel dingen daar doen!!! kos-stad is een gezellige veelzijdige stadje! je moet dan ook heen in t hoogseizoen!! met een treintje kun je naar de ruines komen met een prachtig uitzicht!! je kan een toch met de boot naar de 3 eilanden maken, wat zeer onvergetelijk is! je kunt zelfs naar Bodrum, turkse stad die ligt vlak bij kos....vanaf kos kun je zelfs de kust van turkije zien!! je kunt daar lekker eten, drinken, stappen, zonnen ....op de fiets eiland verkennen....je kunt zelfs met de taxi naar een andere plekje met een mooie witte strand!! kortom, genoeg te doen!!!

groetjes

Gepost door: ANN | 23-05-04

blub Hallo, ik ben ooit naar Kos gezwommen en op het strand, daar lagen veel blote..........te zonnen in hun blote..............etc.

Gepost door: Fds | 31-05-04

Hallo Ben effe komen rondneuzen op je blogje.

Gepost door: Chris | 07-01-07

to late t'is wel al een paar jaartjes te laat maar wie weet vind je hier toch nog wat herrinneringen terug van het eiland kos.
Greetz

Gepost door: Mark | 19-01-09

De commentaren zijn gesloten.